Cursos de preparació al C1 i C2 de valencià

admincursos de idiomas

Noves proves, cursos renovats

En primer lloc, volem presentar-vos una nova edició de cursos de preparació al C1 i C2 de valencià a la nostra acadèmia, Entremots, a Castelló. En les noves proves a partir de 2018, el nivell C1 correspon al Grau Mitjà i el C2, al Grau Superior de valencià.

Podràs repassar totes les parts de les noves proves adaptades als nivells del MECR amb materials inclosos totalment adaptats als nous models d’examen.

Cursos de preparació al C1 i C2 de valencià

Valencià C1 presencial: OBRIM INSCRIPCIONS PER A INCORPORACIONS A GENER
Horaris i duració

Aquest curs comença a meitat de novembre i acaba al mes de maig de 2019. L’horari és dilluns i dimecres de 17 a 18.30 h.

Es garanteix l’aprenentatge en grup reduït d’alumnes!

Valencià C2 online: 
Horaris i duració

De gener a maig de 2019

Presentem una nova proposta del curs de preparació al nivell C2 de valencià. Es tracta d’un curs totalment en línia, sense horaris fixes, per tal que administres el teu ritme d’estudi sense haver de desplaçar-te. En tot moment tindràs contacte amb el professor, el qual corregirà les teues tasques escrites i orals. Treballaràs en una plataforma on trobaràs tots els materials necessaris per al curs.

Al ser un curs online de nivell C2, has de tenir temps per a dedicar-li, motivació i força de voluntat per tal d’aprofitar-lo al màxim.

Cursos de preparació al C1 i C2 de valencià

Si t’has decidit, reserva la teua plaça segons el nivell de valencià que vulgues assolir, C1 o C2, a info@entremots.es o crida al 630539553 i inscriu-te. No esperes molt perquè el nombre de places és reduït! Contacta’ns ara!

Finalment, us deixem més informació sobre els nous models de proves que podeu trobar al web de Conselleria i a continuació: Informació noves proves