Cursos de preparació al C1 i C2 de valencià

admincursos de idiomas

Noves proves, cursos renovats

En primer lloc, volem presentar-vos una nova edició de cursos de preparació al C1 i C2 de valencià a la nostra acadèmia, Entremots, a Castelló. En les noves proves a partir de 2018, el nivell C1 correspon al Grau Mitjà i el C2, al Grau Superior de valencià.

Podràs repassar totes les parts de les noves proves adaptades als nivells del MCER amb materials inclosos totalment adaptats als nous models d’examen.

Valencià C2

 

Horaris i duració

El portem una nova proposta del curs de preparació al nivell C2 de valencià. Es tracta d’un curs semipresencial amb una part en línia i una altra a la nostra acadèmia.

Part en línia

10 setmanes: del 16 de juliol al 30 de setembre (vacances: setmana 15 agost)

Part presencial

L’horari de les classes serà el següent:

Dilluns, dimecres i divendres de 17.30 a 19 h.

Aquesta part conté 27 hores de classes presencials. L’inici de les classes presencials serà l’1 d’octubre i duraran fins el dia d’abans de la 2a part de l’examen (9 de novembre).

Informa’t sobre el curs de preparació al C2 de valencià a info@entremots.es o crida al 630539553 i inscriu-te. El nombre de places és reduït! Contacta’ns ara!

Finalment, us deixem més informació sobre els nous models de proves que podeu trobar al web de Conselleria i a continuació: Informació noves proves