Cursos de preparació al C1 i C2 de valencià

admincursos de idiomas

Noves proves, cursos renovats

En primer lloc, volem presentar-vos una nova edició de cursos de preparació al C1 i C2 de valencià a la nostra acadèmia, Entremots, a Castelló. En les noves proves a partir de 2018, el nivell C1 correspon al Grau Mitjà i el C2, al Grau Superior de valencià.

Podràs repassar totes les parts de les noves proves adaptades als nivells del MECR amb materials inclosos totalment adaptats als nous models d’examen.

Actualment, el nostre proper curs serà de preparació al nivell C2 de valencià.

Valencià C2 semipresencial: OBRIM NOVES INSCRIPCIONS PER A LES CLASSES (INICI: 1 D’OCTUBRE)

Si vols reforçar la teua preparació a l’examen amb unes classes presencials, pots inscriure’t durant el mes de setembre. Contacta amb nosaltres! info@entremots.es | 630539553 

Horaris i duració

Presentem una nova proposta del curs de preparació al nivell C2 de valencià. Es tracta d’un curs semipresencial amb una part en línia i una altra a la nostra acadèmia. Durant la part en línia, tindràs contacte amb el professor, el qual corregirà les teues tasques escrites i orals. A més a més, podràs fer tutories en temps real!

Part en línia

10 setmanes: del 16 de juliol al 30 de setembre (vacances: setmana 15 agost, no està comptada en la programació)

Part presencial

Consta de 6 setmanes. L’horari de les classes serà el següent:

DILLUNS I DIMECRES: 17-18.45 H

DIVENDRES 5 D’OCTUBRE: 17-20 H

Dilluns i dimecres

Aquesta part conté 24 hores de classes presencials. L’inici de les classes presencials serà l’1 d’octubre i duraran fins al dia d’abans de la 2a part de l’examen (9 de novembre).

Valencià C2 100 % online (NO S’ADMETEN MÉS INSCRIPCIONS PER A AQUESTA MODALITAT)

D’altra banda, si tens problemes d’horaris per a la modalitat semipresencial del curs, no et preocupes! Ara et proposem una versió 100 % online perquè completes la formació des de casa. En total, seran 16 setmanes de formació amb una càrrega de treball autònom estimada d’entre 12 i 15 hores setmanals.

16 setmanes: del 16 de juliol al 9 de novembre (vacances: setmana 15 agost, no està comptada en la programació)

Si t’has decidit, reserva la teua plaça per al curs de preparació al C2 de valencià a info@entremots.es o crida al 630539553 i inscriu-te. No esperes molt perquè el nombre de places és reduït! Contacta’ns ara!

Finalment, us deixem més informació sobre els nous models de proves que podeu trobar al web de Conselleria i a continuació: Informació noves proves